Locatie - Cafézaal de Koster | Wilhelminalaan 54 | Reusel | website: www.cafe-dekoster.nl/

 

 

 

 

 

B A N D I N F O

 

 

 

FIRST GIG - 19 uur - LIFE ON STAGE - BLACK SWORDS

Nederlands jongste Rock Band

 

 

 

> > > P L A Y L I S T < < <

 

 

Swizzle

Swizzle is een zevenkoppige coverband, die met een gevarieerd repertoire van verschillende muziekstijlen zowat elk publiek weet te amuseren. Een groep kameraden die al 40 jaar met plezier samen muziek maakt, met als hoofddoel: ambiance brengen en de mensen een leuke avond bezorgen met niet-alledaagse covers.

Voortdurend wordt het programma vernieuwd, zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen. We leggen de lat hoog voor onszelf, zonder pretentieus te willen klinken, aldus de bandleden. Van stevige rock en swing, over funk en disco, via ballads naar reggae en dance: het zit er allemaal in. Je moet al echt een hekel aan de dansvloer hebben, om niet minstens één keer tijdens onze set een danspasje te wagen.

De band vierde in december 2016 het 40-jarig bestaan voor een met 1800 personen uitverkochte Bemdhal in Arendonk. .

MEER INFO

 

 

 

Motion Coverband

Het begon allemaal zeven jaar geleden in het pittoreske Wintelre. Vijf onschuldige jonge honden die de instrumenten pakte om samen muziek te gaan maken. De eerste optredens smaakte naar meer, de drang om op het podium te staan werd groter en zo ontstond er een niet te stille honger om elk feest tot een knallend hoogtepunt te brengen. Inmiddels is Motion dertig keer per jaar op weg en niet te stoppen. Het enthousiasme van de leden heeft er voor gezorgd dat Motion zich heeft ontwikkeld tot een volwassen band, met de speelsheid en het uithoudingsvermogen van een student.

Het repertoire verschilt van disco medley’s, waar je oma nog op mee kan dansen, tot nummers van nu, waarbij ze een stapje terug doet voor het jongere publiek. De combinatie van een prettig gestoorde frontvrouw, scheurende gitaren en vlammende drumpartijen, zorgen ervoor dat je op zijn minst met je voetje mee gaat tikken. Motion is de feestband waarbij kwaliteit en sfeer hand in hand gaan. Een swingende totaal plaatje, dat alles in de strijd gooit om er een onvergetelijke avond van te maken.

Allround coverband Motion speelt op elke gelegenheid, of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, tentfeest, kermis, of muziekcafé gaat.

MEER INFO

 

 

 

 

 

 

 

Anaerobic

Opgericht in 2015 in Alphen, met als doel een coverband te worden die old en newskool heavy metal en hardrock speelt, wij spelen voornamelijk lekkere snellere nummers waar je wel een dansje op kan wagen. Dit is ons goed gelukt denken wij. Als u denkt dat wij liegen, dan kom maar een kijkje nemen!

Anaerobic is engels voor anaerobe, wat betekent "in afwezigheid van zuurstof". Bepaalde organismes kunnen energie opwekken zonder zuurstof en andere organismes gaan zelfs dood als ze worden blootgesteld aan zuurstof, zoals de anaerobe bacterie de Bifidobacterium. Het niet overleven in aanwezigheid van zuurstof heet een obligaat anaeroob. Natuurlijk hebben wij mensen wel zuurstof nodig, maar er gaan geruchten rond dat Donald Trump een anaeroob organisme is...

Leden van de band: Yasmin Elshout - Zang Giel Timmermans - Lead Gitaar Willem van Sas - Drums Tim Schellekens - Bass Gitaar Bart Graafmans - Rhythm Gitaar.

MEER INFO

 

 

 

Bandleden:

Zang: Marit Kolsters Zang en gitaar: Tim van de Staak Gitaar: Yorick Willems Basgitaar: Joost van de Wal Drums: Martijn van Neunen Toetsen en saxofoon: Ton van der Pas

GRAPE VALLEY

Grape Valley is een 6-koppige allround coverband met een zeer gevarieerd repertoire. Ze viert dit jaar haar vijf-jarig jubileum. Afgelopen jaar hebben ze succesvol meegestreden in de strijd van de Clash of the coverbands Benelux edition. Ze hebben het tot de semi-finals geschopt en hun eigen single op mogen nemen.

Deze is te beluisteren op Spotify en iTunes en op YouTube. Ze stonden onder andere in poppodium Culemborg en het populaire 013 te Tilburg.

Sinds kort heeft Grape Valley een kersverse toetsenist, die ook nog een aardig toontje op de saxofoon kan spelen, die deze gezellige band uit Middelbeers komt versterken.

MEER INFO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLACK SWORDS - opgericht op 1 december 2015.

Al een tijdje vormen de broers Bram (12) en Loek (11) Bijnen uit Bladel, Wytze Spierts (10) uit Hapert en Senna Trompetter (13) uit Hoogeloon samen de rockband "Black Swords".

Ze deden al mee aan verschillende band wedstrijden bij Podium 10 in Bladel, NVO in Lage Mierde en ook speelden ze in de regio finale van The Clash of the Coverbands. Als klap op de vuurpijl stonden ze ook nog in de finale van Hollands Got Talent. Daar hebben ze dan ook hun even zo jonge zangeres Evy Heckmann (11) uit Melick gevonden. Ze speelden de nummers Smells like teen spirit van Nirvana in de voorronde, Thunderstruck van AC/DC in de halve finale en Paradise City van Guns 'n Roses in de finale. Met een eervolle 2de plaats hebben ze het daar kei goed gedaan. We hopen nog veel meer van ze te zien.!

MEER INFO

 

| programma | tickets | contact | huisregels | nieuwsbrief | facebook | archief |

 

 

© JM Event 2016/'17 .. | .. een website uit de Webmakerij