15 December 2018

Top 100 LIVE in Zuid-West Brabant

locatie:

Gebouw T

in Bergen op Zoom

met optredens van:

 • Double XL
 • Nytrox
 • Frisky Whisky
 • Down to Eleven
 • Popcorn

 

Voor een mooie recensie over dit evenement klik hier

 

 

 

Spreekstalmeester Lowieke.

Deze presentator in hart en nieren zal met name het tijdsschema van het programma strak in de gaten houden, zodat we wel heel de top 100 lijst aflopen.

 

bron: Bergen op Zoom begroet de 1e top 100 Live

 

B A N D I N F O

DOUBLE XL

Deze negenkoppige coverband uit Brabant, met een uiteenlopend repertoire van Nederlandstalige meezingers en funky disco tot stampende rock en vette soul, houdt niet van stilstaan. Samen met jou, dansen we tot in de kleine uurtjes.

 

 

DOWN ELEVEN

Down to Eleven. Daken sneuvelen en kroegen barsten uit hun voegen! Down to Eleven is een dynamische rockband die van elke gelegenheid een feest maakt. Door het repertoire aan moderne rock met af en toe een uitstapje naar pop, funk of zelfs soul is de band allround en hechten zij waarde aan hoge muzikale kwaliteit. Het front van de band wordt bezet door zangeres Mardi van Groesen, die ook haar gitaar laat horen. De rest van de band bestaat uit Jack Lambregts op gitaar, André Zom op basgitaar en Tom Millenaar op drums.

Met z’n 4-en vormt Down to Eleven een energiek team en weet de band de lekkerste rockmuziek in de originele versie of juist op eigen wijze ten gehore te brengen. Tijdens een optreden van Down to Eleven komen nummers voorbij van artiesten als Beth Hart, Anouk, Skunk Anansie, Bruno Mars, U2, Papa Roach en nog veel meer! Down to Eleven bezorgt je een energieke avond vol heerlijke muziek. Stilstaan is geen optie!

De Band: Mardi van Groesen - Zang / Akoestische gitaar (DI) Jack Lambregts - Lead Gitaar / Zang André Zom - Basgitaar / Zang Tom Millenaar - Drums

 

 

FRISKY WHISKY

 

 

POPCORN

Een Brabantse coverband ontstaan in december 2014. De band bestaat uit 5 muzikanten op zoek naar een unieke sound. Bekende pop en rock nummers worden zo gearrangeerd dat ze door Popcorn binnen het rock-‘n-roll genre vallen. Het repertoire bestaat uit nummers van artiesten als; Ray Charles, Smash Mouth, Stray Cats gecombineerd met muziek van nu met o.a. Anouk, U2, Miss Montreal. De band is opgericht in Breda door Arthur en Steve. De naam Popcorn slaat op de gedeelde liefde voor het zoute goedje. Zoet is het ‘net niet’ volgens de heren. Sinds de oprichting in 2014 hebben de vijf vrienden een mooie live reputatie opgebouwd. Van optredens speciaal voor bedrijven tot aan verjaardagsfeesten in het café, Popcorn maakt er een muzikale sensatie van. Door de opvallende samenstelling van een frontvrouw en vier mannen is Popcorn niet alleen een genot voor het oor, maar ook voor het oog.

 

NYTROX

Nytrox! Zoals deze band is ontstaan zo klinken ze ook, aangetrokken door passie voor muziek, samenspel en met een toefje mazzel en een belachelijke chemie! Norbert Plat was in 2011 de initiatief nemer om na het uit elkaar vallen van String Riot een doorstart te maken in de muziek. Marc Clarijs werd aangetrokken om het boeltje dicht te timmeren.

Ze hadden niets. Geen naam, gigs, verwachtingen alleen een passie om bij elkaar te komen en muziek te maken. Marc trok Sander Branderhorst ( toen 17 jaar) in de gelederen en de basis ging gelijk met tien door hem GOED ingestudeerde nummers van start. Zijn gear op dat moment: Gitaar, Vox amp, geen pedals, wawa en zijn super ondersteunende ouders!

Norbert benaderde frontman van On Cue John v Ginneken en deze was bereid ons te "ondersteunen" En bleef! Repetities hadden een Duits ethos en binnen no time kwamen de optredens op ons pad.

De viermans formatie zorgt ervoor dat de power en de passie voor muziek het podium afknalt. Als je de moeite hebt genomen om deze bio te lezen, hoor je bij hun optredens wat hier staat! Is er een woord voor....?

Wij kunnen er maar 1 bedenken. P U U R !

 

 

 

 

.
Foute Freestyle Feest.

16 Februari 2019 vanaf 20.30 uur

locatie volgt weldra

TICKETS: vvk 7,50 euro

via tickets@jm-event.nl

avondkassa 10 euro

.

.

Lunaticz is een samenwerking tussen twee DJ's met een wederzijdse liefde voor de hardere stijlen. Samen combineren ze ruim 25 jaar ervaring. Hierdoor weten ze als geen ander de tent volledig op zijn kop te krijgen. Elke set bestaat uit een combinatie van freestyle en hardstyle hits welke in hoog tempo worden afgewisseld. Met eigen herkenbare remixen weet Lunaticz zich te onderscheiden van de gevestigde namen. Met enkele geplande releases en bootlegs is Lunaticz klaar om festivals over de hele wereld te veroveren.

.

...............

DJ Max Miller Max is een onuitputtelijke bron van energie. Het is fantastisch om dj Max Miller, gewapend met microfoon, aan het werk te zien. Een echte entertainer en uitstekende dj die weet hoe hij het ijs bij zijn publiek breekt. Al ruim 10 jaar ervaring in binnen- en buitenland met diverse residenties op zijn naam

 

.

DJ Gijs ofterwijl Gijs van Dun. 21 jaar oud en woonachtig in Rijsbergen.

Zo'n 11 a 12 jaar geleden is het allemaal begonnen. Van een bekende voor een prikkie een professionele geluidsinstallatie over kunnen nemen. En bij Cafe ut Krisje van start gegaan. Sindsdien is het heel snel steeds drukker geworden, veel feesten en partijen en kwam ik bij "De Foezz" ofterwijl Disco Ambiance terrecht. Door het vele meegaan veel mogen leren en kleine momenten mogen draaien op grote tentfeesten.

Langzamerhand stopte Disco Ambiance met draaien en ging zich richten op het uitversterken van Bands en licht en geluids verhuur. Ik heb zijn stokje over mogen nemen op vele grote evenementen zoals Boerendag Afterparty, KPJ Rijsbergen Tentfeest. En na loop van jaren zijn daar veel trekkertreks, KPJ's en andere evenementen bijgekomen. En zodoende ben ik 1 December te gast bij KnalFFFun!

Ik heb er zin in! Jullie ook?

DJ Roeney

 

Al ruim 20 jaar blaast DJ Roeney, menig feest of evenement op kenmerkende manier leven in met zijn zelfbenoemde ambibassen. Als allround DJ en met zijn enthousiaste microfoongebruik is hij inzetbaar in de breedste zin van het woord. Van foute hits tot retroclassix, motowndisco tot eurodance of moombahton tot hardstyle. U name it!!! He'll play it!!! Begonnen in 1997 met 'n cassettedeck, 'n cdspeler zonder nummerweergave, micofoonangst en een halfkapotte hoofdtelefoon, heeft Roeney door de jaren heen, heel wat privefeesten, evenementen en horecazaken kennis laten maken met zijn “feest-style”! Elk weekend is een feest en of het nou voor 10 of voor 1000 partygangers is, elk feest is een hoogtepunt!

.

Foute Freestyle Feest

16 februari 2019 vanaf 20.30 uur

locatie volgt weldra

TICKETS: vvk 7,50 euro

via tickets@jm-event.nl

avondkassa 10 euro

.

 

 


 

 

 • De 8e editie van de TOP 100 LIVE
 • was weer een denderend feest.

met dank aan:

 • De Groene 3 Hoek
 • Buurtgenoten
 • Gemeente
 • Vrijwilligers
 • Security
 • EHBO
 • Gastzangers
 • en het hele fijne publiek !!

 • In 2019 weer op
 • de laatste Zaterdag van November
 • de 9e editie Top 100 LIVE !!

 • REUVERFEESTEN TOP 100 LIVE -
 • ZATERDAG 30 NOVEMBER 2019 !

 

 

 

| programma | tickets | contact | huisregels | facebook |

| boek hier bands en artiesten ! | Mobiel Café 't Reuverke |

 

 

laatst bijgewerkt op 30 november 2018 door de webmaker