• Aanstaande activiteiten van JM Events ...
 • voor meer info - klik op een gele link ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONLINE TICKETS BESTELLEN ...

 

 

BANDINFO

ROUTE 66

60's & 70's Classic-Rock & Nederbeat

ROUTE 66 is een band die met hun repertoire al 25 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60's & 70's. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog één keer live-on-stage.

Hits van The Beatles, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin' Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood. Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd.

De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand, Shocking Blue en Nicko Christiansen van de legendarische bluesformatie Livin' Blues. Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple, Gary Moore en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken. Dus: "Get Your Kicks....with ROUTE 66" for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love. www.route66-rockt.nl

 

Anaerobic

Anaerobic is een stevige rock coverband uit Noord-Brabant. Onze set bestaat vooral uit snelle nummers met een flinke portie gitaar!

 • Kim Michielsen - Zang
 • Giel Timmermans - Lead Gitaar
 • Willem van Sas - Drums T
 • im Schellekens - Bass Gitaar
 • Bart Graafmans - Rhythm Gitaar!

 

Of Ge Zat Band

De OfGeZatBand heeft de laatste 6 jaar een grote naam gemaakt in het zuiden van Nederland. Waar de band ook speelde, het werd er altijd een groot feest! De vierkoppige band bestaande uit Jos Kaethoven, Chris van de Vijfeijke, Jack Knook en Peter Bons begon 6 jaar geleden als gelegenheidsband voor de carnavalszaterdag in Bladel. Als snel kwamen er meer optredens in de regio, maar ook buiten de Kempen werd al snel naam gemaakt. Van Nijmegen tot Sittard wordt de band gevraagd voor pleinfeesten en bruiloften. Jaarlijks hoogtepunt voor de band is 100%BL waar zij de markt van Bladel omtoveren tot 1 groot feestpaleis met afgelopen jaar 4000 feestvierders.

Het repertoire van de OfGeZatBand is inmiddels behoorlijk uitgebreid. De muziekstijlen komen in snel tempo langs en geen enkel tijdperk wordt overgeslagen. Van The Beatles naar Armin van Buuren of van Marco Borsato naar Toto, alle muziek wordt met evenveel enthousiasme en toewijding gespeeld. 1 ding weet je zeker als de OfGeZatBand komt, het wordt een groot feest!!

 

 

Popstoned

Met onze gespierde drummer Tygo achter het drumstel, onze stoere bassiste Sigrid, onze 2 steengoede gitaristen Josse en Lex zijn wij samen met zangeressen Linde en Freeke de band Popstoned!

Ergens lang geleden in het kleine plaatsje Lage Mierde hebben we met elkaar kennis leren maken door NVO Nouveau, met als doel om lekker muziek te maken en spetterende optredens neer te zetten! Onze nummers zijn hier ook zeker goed op afgestemd.

Met nummers van ZZ Top, AC/DC, Guns 'n Roses en nog veel meer hopen wij er met z'n allen een heel groot feest van te kunnen maken. We hebben vaak opgetreden bij podium 10 in Bladel, het Open Pius Podium en bij bijvoorbeeld de Winterfeesten in Reusel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 26 oktober
 • Top 100 LIVE
 • in Zuid-West Brabant

in Bergen op Zoom

met optredens van:

 • Back2Square
 • Nytrox
 • Double XL
 • GreenLight

 

 

B A N D I N F O

DOUBLE XL

Deze negenkoppige coverband uit Brabant, met een uiteenlopend repertoire van Nederlandstalige meezingers en funky disco tot stampende rock en vette soul, houdt niet van stilstaan. Samen met jou, dansen we tot in de kleine uurtjes.

 

.

NYTROX

Nytrox! Zoals deze band is ontstaan zo klinken ze ook, aangetrokken door passie voor muziek, samenspel en met een toefje mazzel en een belachelijke chemie! Norbert Plat was in 2011 de initiatief nemer om na het uit elkaar vallen van String Riot een doorstart te maken in de muziek. Marc Clarijs werd aangetrokken om het boeltje dicht te timmeren.

Ze hadden niets. Geen naam, gigs, verwachtingen alleen een passie om bij elkaar te komen en muziek te maken. Marc trok Sander Branderhorst ( toen 17 jaar) in de gelederen en de basis ging gelijk met tien door hem GOED ingestudeerde nummers van start. Zijn gear op dat moment: Gitaar, Vox amp, geen pedals, wawa en zijn super ondersteunende ouders!

Norbert benaderde frontman van On Cue John v Ginneken en deze was bereid ons te "ondersteunen" En bleef! Repetities hadden een Duits ethos en binnen no time kwamen de optredens op ons pad.

De viermans formatie zorgt ervoor dat de power en de passie voor muziek het podium afknalt. Als je de moeite hebt genomen om deze bio te lezen, hoor je bij hun optredens wat hier staat! Is er een woord voor....?

Wij kunnen er maar 1 bedenken. P U U R !

 

.

GreenLight

Heb zin je in een feestje? Of ga je zelf een evenement organiseren waar zeker de voetjes van de vloer een must is? Dan is coverband GreenLight zeker iets voor jou! GreenLight staat garant voor een gezellig, energiek en een tof optreden met een swingend en herkenbaar repertoire. GreenLight speelt regelmatig op grote evenementen zoals: Krabbenfoor, Foodstoet, Palm Parkies en Jazzweekend. Ook mogen de bruiloften en bedrijfsfeesten niet ontbreken. Kortom, wil je lekker dansen en meezingen op swingende muziek, kijk dan wanneer GreenLight moet optreden of neem contact op voor meer informatie!

.

Back2Square

De band Back2Square is begin 2019 opgericht en is voortgekomen uit coverband Plein13. Na bijna 20 jaar langs podia in Nederland en België te hebben rondgetoerd, hebben de bandleden besloten om muzikaal terug te keren naar hun roots. Vandaar de naam Back2Square. Funk en soul van toen, aangevuld met modernere acid jazz en melodieuze dance, zijn de stijlen waar deze band uit West-Brabant zich op richt. Eén overeenkomst is dat alle nummers zijn besmet met een vette groove, waardoor je als publiek niet kunt blijven stilstaan. De eigen blazersarrangementen zorgen voor verrassende wendingen en voor de specifieke Back2Square sound. Met de komst van een nieuwe bassist, trompettist én zangeres is de band voorzien van een strakke ritmesectie, vette blazerssectie en twee lead vocalisten die zorgen voor één bonk dynamiek. Alle reden dus om Back2Square live te zien optreden!

De 8 bandleden

Manfred van de Kreeke (gitaar/lead vocals) Halsteren De frontman van Back2Square is met zijn allround stem en funky gitaar riffs het gezicht van de band. Zingt net zo graag James Brown als Gregory Porter. Naast Back2Square kom je hem ook tegen als crooner in de jazz scene en treedt hij regelmatig op met rockformatie Inc.

Marc Landa (drums) Bergen op Zoom Marc vormt samen met bassist Joost de motor van de ritmesectie. Met zijn dynamische funky en dance beats zorgt hij voor de indringende grooves die je voelt van je tenen tot je kruin. Als groot liefhebber van Latin jazz doet hij regelmatig inspiratie op bij concerten van de groten der aarde.

Harry van Ineveld (toetsen) Roosendaal Jazzy toetsenist en bevlogen solist. Speelt al ruim 15 jaar samen met Manfred en Marc. Harry heeft ook de nodige big band ervaring en heeft ontelbare arrangementen geschreven. Is met Back2Square weer terug naar zijn roots.

Veerle Barbé (lead vocals) Bergen op Zoom Onze laatste aanwinst en frontlady heeft met haar 24 lentes al een geluid van een doorgewinterde soul zangeres. Hoewel ze er geen ervaring mee had is ook de Dance haar op het lijf geschreven. Veerle zingt naast Back2Square ook nog in een allround coverband.

Bram Stoffels (trombone) Bergenaar, maar sinds kort woonachtig Utrecht Begenadigd trombonist die met zijn funky solo's doet denken aan Trombone Shorty en Fred Wesley. Is binnen de band mede verantwoordelijk voor de blazers arrangementen en beschikt over de nodige bandervaring, van Ska tot Jazz.

Ruben Musters (saxophone/backing vocals) Bergen op Zoom Wat moet een band zonder flamboyante saxofonist? Daarom maakt Ruben deel uit van Back2Square. Door zijn brede ervaring in de jazz kan Ruben perfect uit de voeten met de Acid- en Funky jazz nummers die hij op geheel eigenwijze invult. Ook is hij onmisbaar als backing vocalist.

Joost van Gastel (trompet) Bergen op Zoom Joost is de man van het strakke blaaswerk en vormt samen met Bram en Ruben onze vette blazerssectie. Joost ademt muziek en is behalve muzikant ook freelance orkestleider, dirigent, arrangeur en bandcoach.

Joost van de Heuvel (basgitaar) Diessen Joost ontdekte zo rond zijn zeventiende jaar de basgitaar, geïnspireerd door onder andere Earth, Wind & Fire, Level 42, Stanley Clarke, Jacco Pastorius en zeker ook Mark King. Als fan van de Ferry Maat Soul Show werd hierdoor de Funk zijn grote passie, en dat hoor je terug op 't podium!


26 oktober - Top 100 LIVE in Zuid-West Brabant

locatie: Gebouw T in Bergen op Zoom

 


 

 

 

 

 

REUVERFEESTEN - 30 november - Alphen

Online Kaartverkoop via tickets@jm-event.nl

 • Per persoon € 16,- (inclusief service fee en verzending.
 • Groepstickets vanaf 20 personen € 12,95 per kaartje inclusief service fee. (500 stuks beschikbaar en alleen online via site te bestellen !!)
 • VVK adressen worden z.s.m. bekend gemaakt.
 • Deur € 20,- per persoon.

 

 

ONLINE

TICKETS

BESTELLEN

 

 

 

 

BANDINFO

 

THE WAVE

Waan je terug in de jaren 80. In het zwart gekleed, haar kort en wild en luisterend naar donkere zweverige melodieuze muziek. The Wave neemt je me terug naar die jaren 80 en brengt je in hogere sferen, meeslepend, herkenbaar, maar ook dansbaar. De band is opgericht in 2015 door enkele ervaren muzikanten en inmiddels uitgebreid naar 6 bandleden. Melodische synthesizersounds en gitaarriffs, ondersteund door een stevige ritmesectie leggen de basis voor de vocalisten Peter van den Heuvel en Annette Vromans. Het zit in de genen van deze bandleden, allen opgegroeid met deze stroming uit de jaren 80. Met een enorm drive en passie weten zij iedere keer weer een sfeervolle show weg te zetten, die je even doet vergeten dat het alweer 40 jaar geleden was. De muziek van o.a. David Bowie, Simple Minds, Gary Numan, U2, Depeche Mode, INXS, en nog veel meer toppers passeren de revue. The Wave zet een paar unieke sets neer, vol herkenning, maar ook zeker verrassing!

 

 

 

.

Van Brenghe

bestaat sinds de jaren 90 en speelt al jaren in het kroeg- en clubcircuit. Zij staan bekend om een zeer brede repertoire en spelen covers van de jaren '80 tot aan nu, en bekend van Support tijdens Reuverfeesten met Golden Earring.

Het wordt ook dit jaar weer een spetterend optreden tijdens TOP 100 LIVE. mede door de danseressen van Jaggy Fox Dance Crew !!

.

 

 

BAOMES

Baomus is in het voorjaar van 1976 opgericht, 42 jaar in het vak en iedereen weet waarom! Met muziek uit de oude doos, Goud van Oud, en Top 100 allertijden.

Bekijk hier de uitgebreide Biografie van Baomes.

 

 

MT Bottles

Uit je dak gaan: dat is het motto van de zes leden van MT Bottles!

Al sinds 1993 bestormt de poprock coverband de zalen, podia en tenten in de regio van hometown Dorst (bij Breda, maar what’s in a name?) en ver daarbuiten. Na een 5 jaar durende sabbatical keert de groep in dezelfde bezetting in 2015 terug op de planken, maar dan gaat het roer om: de met passie gebrachte (pop)rocksongs welke van kop tot staart werden gespeeld, maken plaats voor medley’s, snelle overgangen, veel meezing- en springmomenten en hier en daar een vleugje mashup on the side.

Tijd voor het nieuwe MT Bottles!

 

 

Bakkeliet

Bakkeliet,

De band die vanaf de eerste Top 100 van JM Event op het podium staat, ditd wordt dus voor de 9e keer dat zij voor JM EVENTS op de Reuverfeesten Top 100 LIVE spelen.

Bakkeliet is op 29 oktober 2007 voor het eerst bij elkaar gekomen. Bij William werd gesproken over muziek en misschien wel het vormen van een bandje. Op die avond werd iedereen razend enthousiast.Er werd gesproken over de muziekstijl en zelfs de eerste nummers werden gekozen. In november werd de eerste repetitie gehouden en Bakkeliet werd een feit. Een jaar later werd het tijd om hun muziek te delen met de buitenwereld. Dit gebeurde bij café welkom (Destijds de stamkroeg van een aantal bandleden). Daarna volgde nog een aantal optredens bij lokale kroegen en feesten in Alphen. Hiermee kwamen ze goed op dreef. In december 2014 wonnen zij de clash of the cover bands. The rock met een lach stijl van de muziek die ze spelen lijkt bij voorprogramma's van onder andere WC Experience en BZB maar ook bij evenementen als de gazonmaaier race goed te bevallen. Ze hebben tot nu toe al van veel optredens met een geweldig publiek mogen genieten.

 

 

 

 

MACHETTÉ

MACHETTÉ

Bio: "Energieke hardrock band geïnspireerd door de grote namen uit de jaren '80! Bij Machetté staat de krachtige en energieke show centraal, bijzijn is meemaken!!!"

Aanvullend: We zijn bijna 1 jaar samen en hebben opgetreden op o.a. Paaspop (2018), SLOKOP-, SINTTUNNIS ROCKS-, Streetrock- en Eurosjopper festival. We staan vooral bekend om de energieke show met o.a. vlammenwerpers (gitaar, microfoonstandaard, vloerstatieven), confetti kanonnen en eigen decor (Marshall wall, stage risers etc).

Setlist (is een actieve lijst; veranderd om de zoveel tijd maar blijft in dit genre)

 • -AC/DC: Highway to hell, shot down in flames, whole lotta rosie
 • -Van Halen: Runnin' with the devil, you really got me
 • -Twisted Sister: I wanna rock, We're not gonna take it
 • -Alice Cooper: Schools out
 • -Black Sabbath: Paranoid
 • -Saxon: Princess of the night, Wheels of steel
 • -Metallica: Enter Sandman, For whom the bell tolls, sad but true -Judas Priest: Living after midnight, Breaking the law
 • -Iron Maiden: The Trooper
 • -Dio: Holy Diver
 • -Beastie boys: Fight for your Right
 • -Motorhead: Ace of Spades
 • -Deep purple / Whitesnake version: Burn
 • -Guns n Roses: Paradise city -Queen: Tie your mother down
 • -Motley Crue: Kickstart my heart

 

 

 • De 8e editie van de TOP 100 LIVE in 2018
 • was een denderend feest.

met dank aan:
 • De Groene 3 Hoek - Buurtgenoten
 • Gemeente - Vrijwilligers
 • Security - EHBO
 • Gastzangers
 • en het hele fijne publiek !!

 • In 2019 weer op
 • de laatste Zaterdag van November
 • de 9e editie Top 100 LIVE !!

 • REUVERFEESTEN TOP 100 LIVE -
 • ZATERDAG 30 NOVEMBER 2019 !

 

 

 

 

| programma | tickets | contact | huisregels | facebook |

| boek hier bands en artiesten ! | Mobiel Café 't Reuverke |

 

 

 


laatst bijgewerkt op 30 augustus 2019 door de webmaker