17 November 2018 Top 100 LIVE in de Kempen Zaal de Koster - Reusel

24 November 2018 REUVERFEESTEN Top 100 LIVE te Alphen

15 December 2018 Top 100 LIVE in Zuid-West Brabant in Bergen op Zoom

16 februari 2019 Foute Freestyle Feest in de feesttent Groene 3hoek in Alphen

 

t

Locatie - Cafézaal de Koster | Wilhelminalaan 54 | Reusel | website: www.cafe-dekoster.nl/

17 November 2018

Top 100 LIVE in de Kempen

Zaal de Koster - Reusel  

 

Met optredens van ondermeer:

 • Nirto
 • Anaerobic
 • Kwart vur elluf
 • 100% katoen

 • De eerste 200 kaarten Early Bird !! 10 euro p/p SOLD OUT SOLD OUT
Online tickets 12,50 euro
Zaal 15,00 euro

tickets@jm-event.nl

 

 

 

B A N D I N F O

Rock coverband Nitro: met veel energie en enthousiasme spelen we nummers die iedereen kent op een manier die niemand verwacht!

Voor iedereen die houdt van scheurende gitaren, knallende drums, vette basriffs en daarbij meerstemmig zang is Nitro de band voor een onvergetelijke avond.

Alles van guilty pleasures tot de legendarische rock hits komt voorbij!

 

 

100% Katoen RRRock coverband

100% Katoen is een coverband die RRRock met een grote R speelt onder het motto “Vollen bak gassuh”. 100% Katoen treedt sinds 2002 op en heeft al heel wat RRRockkneiters en plezier over het publiek van vele kroegen, festivals en feesten uitgestrooid. De 5-mans formatie bestaat uit ervaren en enthousiaste muzikanten. De gezamenlijke liefde voor de jaren 70-90 rock heeft geleid tot een aanstekelijk repertoire.

Herkenbaar, onverwacht, knipoog, 100% inzet en stevig van katoen. Het plezier dat van het podium spettert werkt aanstekelijk op publiek, organisatie en tapkraan Met hier en daar een ingetogen song of een eigentijds liedje biedt een optreden voor elk wat wils.

Geniet van de slepende gitaarsolo van Pink Floyd, de stampende toetsen van Van Halen’s Jump, de onmiddelijk herkenbare sound van U2. En als je de naam van bands als Spider Murphy Gang, The sweet of The Hunters niet meer kent, de songs herken je meteen, gegarandeerd.

Bekijk foto’s, blogs en youtube voor een indruk van 100% Katoen. Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple, Herman Brood en Liquido, maar ook Robbie Williams, The scene of Kim Wilde. Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba.

Mail: jur@100procentkatoen.nl Web: www.100procentkatoen.nl Facebook: www.facebook.com/100procentkatoen

 

 

Kwart vur Elluf

Kwart vur Elluf kwam min of meer toevallig tot stand omdat de Neterselse carnavalsvereniging de Buntstèkers verlegen zaten om live muziek. Jarenlang hadden zij een geweldige sfeer in huis gehad met Perfect Dialect, maar die formatie bestond niet meer... Geen nood: PD-zanger Peter Vosters, drummer Addy Bleijs, bassist/toetsenist Mark Hakkens en gitarist/bassist Carlo Luijten staken de koppen bij elkaar en verzorgen een puike set met feestmuziek, waar in Netersel en omstreken nog steeds over wordt nagepraat! Ook spelen we af en toe op andere gelegenheden, met aangepaste setlijst.

 

Anaerobic

Anaerobic is een stevige rock coverband uit Noord-Brabant. Onze set bestaat vooral uit snelle nummers met een flinke portie gitaar!

 • Leden band
 • Kim Michielsen - Zang
 • Giel Timmermans - Lead Gitaar
 • Willem van Sas - Drums
 • Tim Schellekens - Bass Gitaar
 • Bart Graafmans - Rhythm Gitaar!

 

 

 

 

 

 • 24 November 2018
 • vanaf 19.00 uur
 • REUVERFEESTEN

Top 100 LIVE in de ABG GEMEENTE

 • locatie: de verwarmde feesttent op terrein van de Groene 3 Hoek in Alphen

met optredens van:

 • Van Brenghe
 • Baomus
 • The Steves
 • Bakkeliet
 • MT Bottles
 • De Manne van de Leesmap

 

Tickets

 • Early Bird tickets € 12,50 uitverkocht.
 • Tickets   15,00 p/p
 • VVK adressen voor de Reuverfeesten zijn:
 • Alphen : Brabants Eethuis
 • Baarle Nassau: Toerisme Baarle ( VVV)
 • Galder : Knooppunt.
 • Gilze : Hooikar
 • Riel : Cafetaria t Luikske.
 • Groepskorting:
 • Vanaf 20 personen is het geen €15 maar €10.

 

€ 15,- p/p

Avondkassa € 17,50

 

 

 

B A N D I N F O

.

Van Brenghe

bestaat sinds de jaren 90 en speelt al jaren in het kroeg- en clubcircuit. Zij staan bekend om een zeer brede repertoire en spelen covers van de jaren 80 tot aan nu, en bekend van Support tijdens Reuverfeesten met Golden Earring.

Het wordt ook dit jaar weer een spetterend optreden tijdens TOP 100 LIVE !!!

....

.

 

 

BAOMES

Baomus is in het voorjaar van 1976 opgericht, 42 jaar in het vak en iedereen weet waarom! Met muziek uit de oude doos, Goud van Oud, en Top 100 allertijden.

Bekijk hier de uitgebreide Biografie van Baomes.

 

 

 

De Manne van de Leesmap begonnen hun veldtocht in 2001 onder de naam Judas Triest en de Manne van de Leesmap en hebben sindsdien de Nederlandse Belgische podia onveilig gemaakt met een show vol entertainment, humor en vooral strakke en vette uitvoeringen van de rock, hardrock en heavy metal klassiekers uit met name de jaren 80 .

Op muzikaal en vocaal gebied behoren de Manne tot de top en hun show is met rokende gitaren, vuurspuwende gitaristen, confetti en vuurwerk ( mits de vergunningen dit toestaan ) is altijd weer ongeevenaard. Iron Maiden, AC/DC, Ozzy, Guns n Roses, Alice Cooper, Kiss, Bon Jovi, Journey, Van Halen, Metallica, Judas Priest …. Altijd is het weer een feest van herkenning als de Manne langskomen !!

 

 

 

MT Bottles

Uit je dak gaan: dat is het motto van de zes leden van MT Bottles!

Al sinds 1993 bestormt de poprock coverband de zalen, podia en tenten in de regio van hometown Dorst (bij Breda, maar what’s in a name?) en ver daarbuiten. Na een 5 jaar durende sabbatical keert de groep in dezelfde bezetting in 2015 terug op de planken, maar dan gaat het roer om: de met passie gebrachte (pop)rocksongs welke van kop tot staart werden gespeeld, maken plaats voor medley’s, snelle overgangen, veel meezing- en springmomenten en hier en daar een vleugje mashup on the side.

Tijd voor het nieuwe MT Bottles!

 

 

Bakkeliet

Bakkeliet, de band die vanaf de eerste Top 100 van JM Event op het podium staat, dus voor de 7e keer!! Bakkeliet is op 29 oktober 2007 voor het eerst bij elkaar gekomen. Bij William werd gesproken over muziek en misschien wel het vormen van een bandje. Op die avond werd iedereen razend enthousiast.Er werd gesproken over de muziekstijl en zelfs de eerste nummers werden gekozen. In november werd de eerste repetitie gehouden en Bakkeliet werd een feit. Een jaar later werd het tijd om hun muziek te delen met de buitenwereld. Dit gebeurde bij café welkom (Destijds de stamkroeg van een aantal bandleden). Daarna volgde nog een aantal optredens bij lokale kroegen en feesten in Alphen. Hiermee kwamen ze goed op dreef. In december 2014 wonnen zij de clash of the cover bands. The rock met een lach stijl van de muziek die ze spelen lijkt bij voorprogramma's van onder andere WC Experience en BZB maar ook bij evenementen als de gazonmaaier race goed te bevallen. Ze hebben tot nu toe al van veel optredens met een geweldig publiek mogen genieten.

 

 

 

The Steves

The Steves, Een groep muzikale vrienden die ervoor zorgen dat het dak eraf knalt! Van smartlappen tot snoeiharde rock, van hedendaagse pop tot lekkere soul! The Steves richt zich op een breed publiek met een allesomvattend repertoire.. Met drie verschillende leadvocals, Ilonka van Hooydonk, Steven van Gils en Joyce van den Hoof, is namelijk alles mogelijk! Een avond vol herkenning , het wordt een groot feest !

 

 

 

 

 

 

 

 

15 December 2018

Top 100 LIVE in Zuid-West Brabant

locatie:

Gebouw T

in Bergen op Zoom

met optredens van:

 • Double XL
 • Nytrox
 • Frisky Whisky
 • Down to Eleven
 • Popcorn

B A N D I N F O

DOUBLE XL

 

 

DOWN ELEVEN

Down to Eleven. Daken sneuvelen en kroegen barsten uit hun voegen! Down to Eleven is een dynamische rockband die van elke gelegenheid een feest maakt. Door het repertoire aan moderne rock met af en toe een uitstapje naar pop, funk of zelfs soul is de band allround en hechten zij waarde aan hoge muzikale kwaliteit. Het front van de band wordt bezet door zangeres Mardi van Groesen, die ook haar gitaar laat horen. De rest van de band bestaat uit Jack Lambregts op gitaar, André Zom op basgitaar en Tom Millenaar op drums.

Met z’n 4-en vormt Down to Eleven een energiek team en weet de band de lekkerste rockmuziek in de originele versie of juist op eigen wijze ten gehore te brengen. Tijdens een optreden van Down to Eleven komen nummers voorbij van artiesten als Beth Hart, Anouk, Skunk Anansie, Bruno Mars, U2, Papa Roach en nog veel meer! Down to Eleven bezorgt je een energieke avond vol heerlijke muziek. Stilstaan is geen optie!

De Band: Mardi van Groesen - Zang / Akoestische gitaar (DI) Jack Lambregts - Lead Gitaar / Zang André Zom - Basgitaar / Zang Tom Millenaar - Drums

 

 

FRISKY WHISKY

 

 

POPCORN

Een Brabantse coverband ontstaan in december 2014. De band bestaat uit 5 muzikanten op zoek naar een unieke sound. Bekende pop en rock nummers worden zo gearrangeerd dat ze door Popcorn binnen het rock-‘n-roll genre vallen. Het repertoire bestaat uit nummers van artiesten als; Ray Charles, Smash Mouth, Stray Cats gecombineerd met muziek van nu met o.a. Anouk, U2, Miss Montreal. De band is opgericht in Breda door Arthur en Steve. De naam Popcorn slaat op de gedeelde liefde voor het zoute goedje. Zoet is het ‘net niet’ volgens de heren. Sinds de oprichting in 2014 hebben de vijf vrienden een mooie live reputatie opgebouwd. Van optredens speciaal voor bedrijven tot aan verjaardagsfeesten in het café, Popcorn maakt er een muzikale sensatie van. Door de opvallende samenstelling van een frontvrouw en vier mannen is Popcorn niet alleen een genot voor het oor, maar ook voor het oog.

 

 

NYTROX

Stevige Rock Cover Band

 

 

 

 

.

Foute Freestyle Feest

16 Februari 2019 vanaf 20.30 uur

locatie: feesttent Groene 3hoek in Alphen

TICKETS: vvk 7,50 euro via tickets@jm-event.nl

avondkassa 10 euro

.

.

Lunaticz is een samenwerking tussen twee DJ's met een wederzijdse liefde voor de hardere stijlen. Samen combineren ze ruim 25 jaar ervaring. Hierdoor weten ze als geen ander de tent volledig op zijn kop te krijgen. Elke set bestaat uit een combinatie van freestyle en hardstyle hits welke in hoog tempo worden afgewisseld. Met eigen herkenbare remixen weet Lunaticz zich te onderscheiden van de gevestigde namen. Met enkele geplande releases en bootlegs is Lunaticz klaar om festivals over de hele wereld te veroveren.

 

.

DJ Max Miller Max is een onuitputtelijke bron van energie. Het is fantastisch om dj Max Miller, gewapend met microfoon, aan het werk te zien. Een echte entertainer en uitstekende dj die weet hoe hij het ijs bij zijn publiek breekt. Al ruim 10 jaar ervaring in binnen- en buitenland met diverse residenties op zijn naam

 

 

DJ Gijs

 

DJ Gijs ofterwijl Gijs van Dun. 21 jaar oud en woonachtig in Rijsbergen.

Zo'n 11 a 12 jaar geleden is het allemaal begonnen. Van een bekende voor een prikkie een professionele geluidsinstallatie over kunnen nemen. En bij Cafe ut Krisje van start gegaan. Sindsdien is het heel snel steeds drukker geworden, veel feesten en partijen en kwam ik bij "De Foezz" ofterwijl Disco Ambiance terrecht. Door het vele meegaan veel mogen leren en kleine momenten mogen draaien op grote tentfeesten.

Langzamerhand stopte Disco Ambiance met draaien en ging zich richten op het uitversterken van Bands en licht en geluids verhuur. Ik heb zijn stokje over mogen nemen op vele grote evenementen zoals Boerendag Afterparty, KPJ Rijsbergen Tentfeest. En na loop van jaren zijn daar veel trekkertreks, KPJ's en andere evenementen bijgekomen. En zodoende ben ik 1 December te gast bij KnalFFFun!

Ik heb er zin in! Jullie ook?

Al ruim 20 jaar blaast DJ Roeney, menig feest of evenement op kenmerkende manier leven in met zijn zelfbenoemde ambibassen. Als allround DJ en met zijn enthousiaste microfoongebruik is hij inzetbaar in de breedste zin van het woord. Van foute hits tot retroclassix, motowndisco tot eurodance of moombahton tot hardstyle. U name it!!! He'll play it!!! Begonnen in 1997 met 'n cassettedeck, 'n cdspeler zonder nummerweergave, micofoonangst en een halfkapotte hoofdtelefoon, heeft Roeney door de jaren heen, heel wat privefeesten, evenementen en horecazaken kennis laten maken met zijn “feest-style”! Elk weekend is een feest en of het nou voor 10 of voor 1000 partygangers is, elk feest is een hoogtepunt!

.

Foute Freestyle Feest

16 februari 2019 vanaf 20.30 uur - locatie: feesttent Groene 3hoek in Alphen

TICKETS: vvk 7,50 euro via tickets@jm-event.nl - avondkassa 10 euro

.

 

 

 

| programma | tickets | contact | huisregels | facebook |

| boek hier bands en artiesten ! | Mobiel Café 't Reuverke |

 

 

laatst bijgewerkt op 11 november 2018 door de webmaker