BAARLE PROEFT 2018

 

 

 

Wat was het een bizarre week voor Davina Michelle (Michelle Hoogendoorn - 21). Eerst zei de Amerikaanse zangeres Pink dat ze diep onder de indruk was van haar zangkunsten en een dag later mocht Michelle die meteen live laten horen bij De Wereld Draait Door. "Al die heisa nu, daar moet ik op meeliften."

"Dat is beter dan ik ooit zal klinken", zei een stomverbaasde Pink toen ze een cover van Michelle te horen kreeg. "Is dit een zangeres die platen uitbrengt?", wilde de Amerikaanse popartiest weten.

 

 

 

Hof van Baarle is dit jaar weer bij Baarle Proeft

Hof van Baarle is een unieke wijngaard met druiven op zowel Nederlandse als Belgische grond (Enclave)! De druivenstokken zijn aangeplant in het landelijke gebied van Boschoven, aan de rand van de Europese tweeling-gemeente Baarle-Nassau / Hertog. Op 2,5 hectare zijn 9 rassen aangeplant, met een totaal van zo'n 7500 druivenplanten.

Op de International PIWI Wine Award 2017 heeft onze onze wijn: Hof van Baarle Enclaves Wit 2016 een zilveren medaille behaald !

Meer info op www.hofvanbaarle.nl

 

 

Meer info op www.debiergrens.be

 

 

Baarle Proeft 2018

Baarle Proeft is een culinair evenement in het centrum van Baarle Nassau / Baarle Hertog. Diverse restaurants uit de omgeving zullen tegen zeer vriendelijke prijzen specialiteiten aanbieden.

Baarle Proeft gaat plaatsvinden op het St. Anna-plein op Zaterdag 4 augustus van 15.30 uur tot 23.30 uur en op Zondag 5 augustus van 12.00 tot 21.00 uur.

Het beloven mooie dagen te worden waar u en uw gehele familie gratis bij kunnen zijn. Eten, drinken en muziek op 1 locatie zodat je de kwaliteit kunt proeven die onze Belgische en Nederlandse keukens in Baarle en omstreken te bieden hebben. Kom langs om lekker van een hap of tap te genieten.

Kinderen hebben hun eigen speelhoek zodat de ouders rustig en lekker bourgondisch Baarle kunnen proeven! Graag tot dan - Awel tot ziens!


........................................................................................................


 

 

 

JM-Events is al weer bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie van Baale Proeft.

Het muziekprogramma biedt op zaterdag vanaf 17 uur HOLLANDSE AVOND met

Op zondag treden op:

 

 


 

Het V.I.P arrangement voor de Hollandse Avond op zaterdag 4 augustus biedt u veel extra's.

Klik hier voor alle details

 


 

Slim adverteren en tevens genieten als V.I.P ! tijdens de HOLLANDSE AVOND.

Sponsors van Baarle Proeft bieden wij veel reclame en speciale aanbiedingen.

Bekijk hier alle mogelijkheden

 


 

Beide dagen:

 • Kunst en Schilderijen Gallerie
 • en een speciale act van Jan Donders,
 • finalist Gaudi-Interieurcreaties 2018 !

Ook Happy Pe0ple en andere schilders zullen aanwezig zijn !

 

 

Voor de kinderen:

Schminken

een speelhoek voor het hele gezin

speciale kindergerechten, snoep en ijs

 


 

De heerlijkste gerechtjes zullen U geserveerd worden

door de deelnemende horeca-ondernemers

 

 

DE DEELNEMENDE RESTAURANTS

Den Engel
Brownies & downieS
Taeymans Expressobar
Brasserie De Kievit
Jo's Ontbijt Lunch Livestyle
Eetcafé De Grens

 

 

Sint Annaplein - Baarle Centrum

 

 

Beide dagen

  • Eten
  • Drinken
  • Muziek en
  • Cultuur
 • Gratis toegang !

  

 


.

BAND INFO

 
.

SHANTYKOOR

De Hoeksche Waard

Het repertoire van het koor bestaat van zelfsprekend uit Shantyliederen, de werkliederen uit de vroegere zeilvaart.

Ook krijgt het publiek heuse tranentrekkende zeemansliederen te horen.

Wereldberoemd is ďHet Grote KlutsliedĒ dat nog steeds dagelijks in alle uithoeken van de wereld wordt gezongen.

Meer info

 

 

 

DUO EB

Wij zijn Eline en Bart en vormen het akoestische duo EB.

Met gitaar en zang maken we op een geheel eigen wijze covers van bekende nummers.

Met een divers en verrassend repertoire kunnen we ieder optreden aan laten sluiten bij de wensen van het publiek (wat meer hedendaags, easy listening, of juist wat meer rock, etc.).

Met veel enthousiasme en plezier maken wij muziek, waardoor de sfeer er altijd snel in zit. Zelfs als het nummers zijn die je nooit akoestisch hoort!

Wij zijn te boeken voor een avondvullend programma, maar ook voor (korte) sets voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld op een zonnig terras, festival, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, in een kroeg, bruiloft, in combinatie met volledig versterkte bands, wij doen het allemaal!

Uiteraard zijn wij in het bezit van een eigen geluidsinstallatie indien gewenst. Bart regelt de boekingen. Je kunt hem bereiken via de mail op bartvinken@hotmail.com of via de telefoon: 06 50 86 96 97.

Op facebook zijn wij te vinden via 'Eline en Bart EB'. Daar zijn enkele foto's te zien en livefragmenten te horen.

.

Heel veel meer foto's en informatie is te vinden op www.shermusic.nl

 

 

SHER

.

DAVINA MICHELLE

 

 

 

Wat was het een bizarre week voor Davina Michelle (Michelle Hoogendoorn - 21). Eerst zei de Amerikaanse zangeres Pink dat ze diep onder de indruk was van haar zangkunsten en een dag later mocht Michelle die meteen live laten horen bij De Wereld Draait Door. "Al die heisa nu, daar moet ik op meeliften."

"Dat is beter dan ik ooit zal klinken", zei een stomverbaasde Pink toen ze een cover van Michelle te horen kreeg. "Is dit een zangeres die platen uitbrengt?", wilde de Amerikaanse popartiest weten.

 

..

De Grenskapel is een blaasorkest met 16 enthousiaste leden uit BelgiŽ en Nederland. De kapel is in 1978 ontstaat als Poppelse blaaskapel. Onder die naam hebben we enkele jaren gespeeld waarna we samen zijn gegaan met Baarle Hertog. De naam is toen veranderd in 'De Grenskapel Baarle Poppel'. In de jaren 90 is de huidige naam 'Grenskapel' ontstaan.

De Grenskapel is het hele jaar actief op allerlei activiteiten zoals braderieŽn, festivals, tonpraoten, en andere evenementen. Onze jaarlijkse terugkerende evenementen zoals ons 'Kapellenfestival' (elke 1e zaterdag in oktober), het 'terrasconcert' bij Mieke Pap en onze trip naar de Moezel staan dit jaar in het teken van ons 40-jarig bestaan.

 

 

 

...

 

Wij staan ook op . .

 

 

 

| programma | tickets | contact | huisregels | nieuwsbrief | facebook | archief |