| programma | tickets | contact | huisregels | facebook | mobiel café |

 

 

BOEKINGEN

Bands en Artiesten voor jouw feest !

Uw Feest, Onze Zorg !
Wij maken voor u de afspraken met de band, ook met licht- en geluidsmensen, de tijden van opbouwen van podium en installaties, zodat alles perfect geregeld is voor uw feest of evenement !

 

 

Via JM Events zijn te boeken:

of bel 06-110488 71

 

 

 

 

 

 

 

ANAEROBIC = STEVIG MATERIAAL

 

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email boekingen@jm-event.nl

 

 

 

Johan de Kreij

Johan de Kreij, de Baarlese accordion-virtuoos, geeft uw feest een heel bijzonder tintje.

Zijn repertoire omvat zowel klassieke als moderne nummers, van gevoelige chansons tot swingende tophits, en desgewenst ook heerlijke meezingers.

 

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email boekingen@jm-event.nl

 

 

 

Troubadour Henk

Henk is troubadour in hart en ziel.

Hij speelt een breed scala van bekende nummers, waaronder ook meerdere Nederlandstalige levensliederen.

Zijn volle stem vult de ruimte van ieder evenement of het nu een diner, een braderie of een feestzaal is.

 

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email boekingen@jm-event.nl

 

 

RE-SET bestaat uit een groep vrienden die al sinds de lagere school bezig is met samen muziek maken.

    • Jeroen Mathijssen: Gitaar / zang
    • Bart Huijben : Contrabas / zang
    • Frank Huijben : Gitaar / zang
    • Niels Buijckx : Drums / zang

Wij hebben vanaf de vroege jaren '90 in (nagenoeg) dezelfde samenstelling onder verschillende bandnamen muziek gemaakt (o.a. Take It, Smash). In die tijd voornamelijk pop/rock covers. Ook hebben wij diverse voorprogramma's mogen doen (ook bij de jaarlijkse Reuverfeesten) voor o.a. WC Experience, De Zingende Fresia's en als topper Van Dik Hout. We hebben in deze tijd de nodige feesttenten, zalen en kroegen in de omgeving gezien. Een geweldige tijd!

Omdat samenzang altijd een onderscheidend punt is geweest van onze band, hebben we samen met muziekvrienden een periode voornamelijk Westcoast muziek gespeeld van o.a. The Eagles, Crosby Stills Nash & Young, etc. Wederom een fantastische ervaring.

Sinds kort hebben we echter het roer omgeslagen. We hebben ervoor gekozen om ons repertoir voortaan te laten bestaan uit jaren'50, '60 Rock and Roll. Hierin komen alle facetten uit onze band-geschiedenis prachtig samen; een vleugje rock, strakke samenzang en een toegankelijke repertoir. Kortom, leuke, vlotte muziek, voor iedereen herkenbaar en heerlijk om naar te luisteren op het terras met een heerlijk drankje erbij. Dit is wat we graag willen. Geen dampende feesttenten meer, maar gezellige achtergrondmuziek op een terras of braderie waar iedereen fijn van muziek kan genieten.

Dit is in een notendop de geschiedenis van RE-SET. Nieuwsgierig geworden? Graag tot op n van onze optredens. Contact: re-set@hotmail.com

 

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email boekingen@jm-event.nl

 

 

 

 

MARDI.

Met haar akoestische gitaar is Mardi te vinden in kleine kroegen, huiskamers of op gelegenheden en speelt zij covers met een eigen sound.

Kleine liedjes of stevige rock ballads, Mardi heeft een breed repertoire in huis en brengt dat op haar eigen manier.

 

 

 

 

 

THE WAVE = The best of !

Coverband THE WAVE bestaat uit zes enthousiaste new wave-fans.

Via de befaamde website muzikantenbank.nl kwamen de bandleden in 2014 met elkaar in contact. En gezamenlijke oefensessie was genoeg om te besluiten verder te gaan als The wave met Tilburg als uitvalsbasis. Zanger Peter (Helmond), gitarist Erik (Tilburg), toetseniste Joline ('s-Hertogenbosch) bassist Rob (Tilburg) en drummer Edward (Tilburg) hebben in het verleden muzikale ervaring opgedaan in bands als U2acrobat, The Blue, Monkeys, Slik, De Familie Buisman, Funky Piano's.

Een liveshow van The Wave is een mix van herkenning en verrassing. The Wave speelt bekende hits van o.a. Depeche Mode, U2, Simple Minds, The Cure, INXS, maar schuwt ook het minder bekende werk niet. Tijdens een optreden van The Wave komen alle muzikale fases van de '80s voorbij.

Wie The Wave een warm hart toedraagt, moet deze topband beslist eens gaan bekijken!

Ook op Facebook

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email boekingen@jm-event.nl

 

 

 

 

 

SplendiD = Allround!

 

 

 

 

Wij zijn SplendiD, een all-round coverband met een zeer gevarieerd repertoire. We spelen tientallen door ons geselecteerde covers van Top2000 nummers uit verleden en heden. Jong en oud kunnen zich daar vaak in herkennen. Van Adele, Anouk, Ed Sheeran en Jason Mraz tot John Mayer, Racoon, Amy Macdonald, CCR, Daft Punk, Doobie Brothers, Shocking Blue, Tina Turner, Blf, De Jazzpolitie en The Scene. En de lijst gaat nog veel verder (en evolueert met de tijd).

We hebben twee lead-zangeressen, Annet Moelands en Chantal Smith die afwisselend de hoofdrol of een 2e stem pakken. Onze energieke drummer, Rudy Schimmel, zingt ook niet onverdienstelijk, dus soms pakt hij de lead en wordt hij door beide dames op de achtergrond ondersteund. De elektrische of akoestische slaggitaar wordt door Louis Schellekens afgewisseld om een juiste basis van akkoorden te leggen.

Voor de solo's kunnen we volop genieten van Ita Ceuleers op Sax en Jeff Appeldoorn op gitaar. Jeff is de jongste van de band, maar als hij speelt en tovert met zijn pedalen, vliegen de vonken er van af. Een bijzonder bezit voor deze band is onze nestor, Jonas Tahapari, die met diverse percussie instrumenten precies het ritme van de drummer aanvult, waardoor beiden een prachtige basis leggen.

Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, is onze bassist Robert Rongen. Met zijn "strakke" lage tonen legt hij samen met de drummer en de percussionist het fundament, waar we met de rest van de band volledig op kunnen vertrouwen.

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email boekingen@jm-event.nl

 

 

 

Ludwig Schwalbe

= FEEST en avondvullend !

 

Voor alle Oktoberfeesten !

Eventueel gecombineerd met Nederlandstalige show.

Zeer betaalbaar voor een megafeest !

 

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email boekingen@jm-event.nl