| programma | tickets | contact | huisregels | facebook | archief |

 

BOEKINGEN

Bands en Artiesten voor jouw feest !

Uw Feest, Onze Zorg !
Wij maken voor u de afspraken met de band, ook met licht- en geluidsmensen, de tijden van opbouwen van podium en installaties, zodat alles perfect geregeld is voor uw feest of evenement !

 

Via JM Events zijn te boeken:

email info@jm-events.nl

of bel 06-11048871

 

 

 

 

Malo Malo is een 8-koppige band. We proberen ons te onderscheiden door een dansbaar en vrolijk repertoire te spelen voor een gunstige prijs. We zijn gestart als Tribute band van The Mavericks maar zijn sinds vorig jaar het repertoire flink gaan uitbreiden.

Zo spelen we bijvoorbeeld nummers van Elvis, Creedence Clearwater Revival, Eric Clapton, Fats Domino, Mink DeVille en The Cats. Wij denken dat 8-koppige bands met een volledige blazerssectie dit soort repertoire niet vaak in het kroegcircuit spelen. Al voelen we ons ook op een festivalpodium prima thuis. Inmiddels hebben we 400 facebookvrienden en een flink aantal jaarlijks terugkerende optredens maar daar mogen er best nog best een paar bij.

Een optreden van Malo Malo bestaat uit drie energieke sets van ongeveer 50 minuten, plus een toegift. Hiervan kan in overleg worden afgeweken

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email info@jm-events.nl

 

 

 

 

 

 

THE WAVE coverband

Coverband THE WAVE bestaat uit zes enthousiaste new wave-fans.

Via de befaamde website muzikantenbank.nl kwamen de bandleden in 2014 met elkaar in contact. Eén gezamenlijke oefensessie was genoeg om te besluiten verder te gaan als The wave met Tilburg als uitvalsbasis. Zanger Peter (Helmond), gitarist Erik (Tilburg), toetseniste Joline ('s-Hertogenbosch) bassist Rob (Tilburg) en drummer Edward (Tilburg) hebben in het verleden muzikale ervaring opgedaan in bands als U2acrobat, The Blue, Monkeys, Slik, De Familie Buisman, Funky Piano's.

Een liveshow van The Wave is een mix van herkenning en verrassing. The Wave speelt bekende hits van o.a. Depeche Mode, U2, Simple Minds, The Cure, INXS, maar schuwt ook het minder bekende werk niet. Tijdens een optreden van The Wave komen alle muzikale fases van de '80s voorbij.

Wie The Wave een warm hart toedraagt, moet deze topband beslist eens gaan bekijken!

Ook op Facebook

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email info@jm-events.nl

 

 

 

 

SplendiD

 

 

 

 

Wij zijn SplendiD, een all-round coverband met een zeer gevarieerd repertoire. We spelen tientallen door ons geselecteerde covers van Top2000 nummers uit verleden en heden. Jong en oud kunnen zich daar vaak in herkennen. Van Adele, Anouk, Ed Sheeran en Jason Mraz tot John Mayer, Racoon, Amy Macdonald, CCR, Daft Punk, Doobie Brothers, Shocking Blue, Tina Turner, Bløf, De Jazzpolitie en The Scene. En de lijst gaat nog veel verder (en evolueert met de tijd).

We hebben twee lead-zangeressen, Annet Moelands en Chantal Smith die afwisselend de hoofdrol of een 2e stem pakken. Onze energieke drummer, Rudy Schimmel, zingt ook niet onverdienstelijk, dus soms pakt hij de lead en wordt hij door beide dames op de achtergrond ondersteund. De elektrische of akoestische slaggitaar wordt door Louis Schellekens afgewisseld om een juiste basis van akkoorden te leggen.

Voor de solo's kunnen we volop genieten van Ita Ceuleers op Sax en Jeff Appeldoorn op gitaar. Jeff is de jongste van de band, maar als hij speelt en tovert met zijn pedalen, vliegen de vonken er van af. Een bijzonder bezit voor deze band is onze nestor, Jonas Tahapari, die met diverse percussie instrumenten precies het ritme van de drummer aanvult, waardoor beiden een prachtige basis leggen.

Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, is onze bassist Robert Rongen. Met zijn "strakke" lage tonen legt hij samen met de drummer en de percussionist het fundament, waar we met de rest van de band volledig op kunnen vertrouwen.

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email info@jm-events.nl

 

 

 

Ludwig Schwalbe

 

Voor alle Oktoberfeesten !

Eventueel gecombineerd met Nederlandstalige show.

Zeer betaalbaar voor een megafeest !

 

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email info@jm-events.nl

 

 

 

 

 

THE DARK ROSE

 

Wij zijn een vette band bestaande uit, Mariélle Does, Erik Priemus, Joost van Laerhoven en Niels Coehorst.

We maken muziek die we leuk vinden, en zo hoort het vinden wij !!!

 

Voor alle info over gage, beschikbaarheid etc. bel 06-11048871 of email info@jm-events.nl